Stránky

pondělí 13. února 2017

China Glaze Flying Dragon a razítkový nail art





Zdravím Vás,

dneska jsem si připravila razítkový zamilovaný nail art za pomocí destiček Born Pretty BP-L021 a Konad M95.

Hi guys, 

for today, I've prepared an amorous stamping with Born Pretty BP-L021 and Konad 95 plates. 





Jako podklad jsem použila nový přírůstek China Glaze Flying Dragon. Je to krásná, tmavá, růžovo-fialová barva s malinkými růžovými a modrými třpytkami. Usychá do matna. Na můj vkus mají laky China Glaze trošku užší štěteček a tekutější konzistenci, ale po chvilce si na to člověk bez problémů zvykne. Chce to jen mít na mysli, že kvantita neznamená kvalitu a radši použít dvě tenčí vrstvy. 

I used my new friend China Glaze Flying Dragon as a base. It is a beautiful, dark purple pink color with tiny pinkish and bluish glitters inside. It dries to matte. I would appreciate a little bit thicker brush and less thin consistency in China Glaze polishes, but  anyway you get used to the thin one after a while. You have to remember that quantity is not the same as quality and rather use two thicker coats. 






Na konečnou úpravu jsem použila lesklý Top Coat od Essence – The Gel Top Coat, který se rázem stal mým novým oblíbencem, protože se opravdu krásně leskne a navíc nerozmazává razítka J

I used Essence glossy top coat - The Gel Top Coat, which instantly became my new favorite top coat, because it glistens and does not smudge my nail art at all J



Pak už jsem se vesele pustila do razítkování. Chtěla jsem vyzkoušet razítkování dvěma barvami, akorát jsem si nezvolila dobrou kombinaci, jak je vidět na obrázku, a tak jsem „dvojitě“ orazítkovala jen levou ruku. Nejprve jsem razítkovala  světlounce růžovým lakem a jakmile zaschnul, na stejné místo jsem obtiskla vyor ještě jednou, tentokrát bílou barvou.

Then I happily embarked in stamping. I wanted to try stamping in two colors, I just haven't chosen a good combination, as you can see in the picture, and I "double" stamped only my left hand. First I stamped pale pink and once it was dry, I stamped the same pattern over it, this time in white.


razítkovací laky NaniNails

světlounce růžový

bilý razítkovací lak

moje oblíbené průhledné razítko od Born Pretty

levá ruka - růžová i bílá razítka

pravá ruka - jenom bílá razítka

Nakonec jsem vše zafixovala ještě jednou Top Coatem od Essence.


Doufám, že se Vám dnešní razítkování i příspěvěk líbil a zase brzy! :)



Finally I fixed everything with one coat of The Gel Top Coat.



I hope that you liked my stamping and see you soon! :)

1 komentář:

Děkuji za komentář :) / Thank you for your comment :)