Stránky

pátek 15. prosince 2017

Nail Crazies Unite: December Holiday with Essence nail powder stamping


Ahoj, 


dneska tu mám konečně opravdu vánoční nehty. Téma tohoto týdne zní prosincový svátek a já jsem si samozřejmě vybrala Vánoce. Taky jsem chtěla vyzkoušet své dvě nové vánoční destičky z Nehtomanie č. 24 a 42. Tenhle obchod mám ráda, protože mají vlastní destičky, na kterých jsou  nápisy v češtině, což se nedá sehnat nikde jinde - nebo jsem na to alespoň nikde jinde nenarazila. 

Hi there, 

today, I have a real Christmas nails for you. This weeks prompt for Nail Crazies Unite is December Holiday which means I had to choose Christmas.. And I also wanted to try my new stamping plates from Nehtomania (nr. 24 and 42). I like this e-shop because they are the only ones I found who have stamping plates in Czech. 


picture from www.nehtomania.cz
picture from www.nehtomania.cz


A protože jsem nedávno dostala otázku, jestli se dá s metalickými pigmenty od Essence razítkovat, tak jsem to taky hned chtěla vyzkoušet. Hledala jsem na internetu různé metody a nejlepší mi přišla tahle. Nepotřebujete k ní nic jiného než na klasické razítkování. Nejdříve jsem nalakovala nehty bílým lakem Sally Hansen odstín White On, aby byl výsledek co nejlépe vidět (a taky proto, že mám poslední dobou bílou nějak víc v oblibě...). Potom nanesla na razítko pomocí prstu (nebo aplikátoru) tmavě růžový pigment od Essence - i'm so fancy, tenká vrstva stačí. Prášek je nejlépe vidět na černé barvě, a tak jsem na razítkování použila černý razítkovací lak. Postupuju stejně jako obvykle, akorát na razítku už mám nanesený prášek, na který se "chytí" černý lak z destičky. A pak už stačí klasicky razítko obtisknout na nehet. Výsledek je podle mě super. Můžete posoudit sami. Nakonec je potřeba použít top coat na vodní bázi, aby zůstal zachovaný metalický efekt prášku. 

And because somebody asked me last week about stamping with Essence nail powders, I wanted to try it right away. I searched the Internet for different tutorials and found this method which I find the best. I painted my nails white with Sally Hansen's White On, so that I can see if it really works (and because I'm in love with with polish this month). Then I applied the Essence i'm so fancy powder on the stamper with my finger (you can also use an applicator) in thin layer. The powder works the best with black nail polish, so I used black for the stamping. Then it is the same as normal stamping except that there is the powder on the stamper that catches the black polish from the stamping plate. And then I stamped it on my nail. I really like the result. One important thing to conclude this, you have to use water based top coat so that the metallic effect doesn't go away. How do you like it?








Tady se můžete podívat, jak se s daným tématem poprali jiní. 

You can check out the others who are participating in this challenge here.


2 komentáře:

  1. Wow! Krásný výsledek :-) Hned jsem udělala objednávku na nehtomanii za 500 :-) Těším se na další výtvory :-) Pokud máš FB, doporučuji tuto uzavřenou skupinu - Nail Stamping Sisterhood... Občas tam taky přispívám svými výtvory :-) Krásné svátky přeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mockrát :) Já se taky brzy chystám objednávat, mají opravdu super destičky. A na ten FB se ráda podívám.. Tobě taky krásné Vánoce.

      Vymazat

Děkuji za komentář :) / Thank you for your comment :)