Stránky

pátek 13. října 2017

26 Great Nail Art Ideas: Friday 13th


Krásný pátek všem, 

před dvěma týdny jsme si myslela, že se budu muset rozloučit s výzvou 26 Great Nail Art Ideas. Naštěstí se našly dvě duše, které byly ochotné v tomto duchu pokračovat  a daly dohromady dalších 26 super nápadů na celý rok. Moc se těším na další témata, tentokrát se mi trefily do vkusu víc než vloni, tak jsem sama zvědavá, jak se s nimi poperu :)

A jelikož je říjen, a halloweenské motivy jsou všude kolem nás, budu se jim tento měsíc víc věnovat i já. Halloween sice takovou tradici v Čechách nemá, ale mě se líbí symboly tohoto svátku, a tak si to nenechám ujít. Začínáme jak jinak než zcela příhodně tématem - pátek třináctého. A protože tohle datum i u nás znamená, že se může stát něco nepěkného a že si máme dávat pozor. Proto černobílá kombinace a motiv černé kočky, protože je také symbolem neštěstí. 


Happy Friday everyone,

Two weeks ago I thought I'd have to say goodbye to the 26 Great Nail Art Ideas Challenge. Fortunately, there are two souls who are willing to continue in this spirit and put together another 26 super ideas for this year. I'm looking forward to other topics, this time they are more my cup of coffee than last year, so I'm curious how creative I'll be :)

And since it's October, and Halloween is all around us, I'm going to do more Halloween nail art this month too. Halloween does not have such a tradition in Czechia, but I like the symbols of this special time of year, so I can't miss it. We start out with the most convenient topic - Friday 13th. And because this date means that something wicked can happen, we have to be careful. That's why the black and white combination and black cat's motif because it's also a symbol of misfortune.



Použila jsem / I used:

Essence black is back - 2 vrstvy / 2 coats
Born Pretty bílý razítkovací lak / white stamping polish - na houbičkovou metodu / for sponging method
Nani Nails černý razítkovací lak  / black stamping polish 
razítkovací destička / stamping plate BP-L057, BPX-L010

picture from bornprettystore.com

picture from bornprettystore.com









Tady se můžete podívat, jak se s daným tématem poprali jiní. 

You can check out the others who are participating in this challenge here.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář :) / Thank you for your comment :)