Stránky

pátek 1. září 2017

26 Great Nail Art Ideas: Dotting tool


Ahoj všem,

dneska jsem zase chtěla článek začít svým obvyklým "krásný pátek", ale jelikož už od včerejška leje jako z konve, je dnešek spíš smutný. To ale nemění nic na tom, že tu pro Vás mám nový nail art, jako každý pátek. Dnešní téma pro 26 Great Nail Art Ideas je "dotting tools - but not just dots". Na tohle téma jsem se těšila, protože mi nabídlo možnost zase vyzkoušet něco nového. A to je práce se zdobičkou s kulatým hrotem. Zatím jsems ní zkoušela dělat jenom tečky, ale to už mě moc nebavilo a hledala jsem, co se dá dělat dál. A našla jsem zajímavý návod, jak udělat obrazec, který připomíná kouř nebo jogurt, když se snažíte smíchat ovoce na dně se zbytkem :D

Postup je jednoduchý, ale chce to pracovat opravdu rychle, jak jsem v zápětí zjistila.. Proto vlastně ani nemám žádné fotky z postupu, protože jsem prostě nic vyfotit nestihla.. Začíná se s bílým základem a je potřeba dát silnou vrstvu, aby schla trošku dýl. Potom se vezmou laky dalších barev a do bílého základu se udělá pár kapek na ruzných místech. Dokud jsou laky ještě tvárné, malujeme pomocí zdobičky rúzné obrazce. Když se nám výsledek líbí, počkáme, až zaschne a přidáme top coat. 

Z výsledku jsem přímo nadšená a úplně jsem se do něj zamilovala. V hlavě mi to víří různými dalšími barevnými kombinacemi, které chci co nejdřív vyzkoušet!!


Hello my dears,

today I wanted to start the article with my usual "happy Friday", but since yesterday it rains cats and dogs and therefore today is rather sad. But that does not change the fact that I have new nail art for you, like every Friday. Today's prompt for 26 Great Nail Art Ideas is "dotting tools - but not just dots". I was looking forward to this topic because it offered me the chance to try something new again. And that's the work with dotting tool. So far, I've never tried anything else than dots. But I realized that this technique does not bring me joy anymore and I was looking for what to do next. And I found some interesting tutorials on how to make a smoke or "yogurt" pattern (you know, when trying to mix the fruit on the bottom with the rest : D)

The mani is simple, but requires to work really fast, as I discovered in the first place. That is why I do not even have any pictures from the "making", because I just did not manage to shoot anything. It starts with a white base and needs a thick layer that takes a little longer to dry. Then, take another paint and a make a few drops in the white base. As long as the lacquers are still liquid, we paint a pattern with the dotting tool. Once the result is good enough, we wait until it gets dry and add the top coat.

I am really excited about the result and I completely fell in love with it. My head swirls with various other color combinations that I want to try out asap!


Použila jsem / I used:

China Glaze White on White - 2 vrstvy / 2 coats
China Glaze Plur-Ple 
China Glaze Flying Dragon
zdobička nebo párátko  / dotting tool or tooth-pick















Tady se můžete podívat, jak se s daným tématem poprali jiní. 

You can check out the others who are participating in this challenge here.




4 komentáře:

Děkuji za komentář :) / Thank you for your comment :)