Stránky

pondělí 9. dubna 2018

Rozkvetlé nehty / Blooming nails

Jaro je konečně tu, a tak jsem se pustila do veselých květinových motivů. Navíc jsem už delší dobu měla schované v šuplíku tyhle vodolepky a chtěla je vyzkoušet. 

Nejdřív jsem nalakovala nehty šedomodrým lakem od Essence 81 so what? potom jsem pomocí houbičky udělala pár bílých míst, aby kytičky lépe vynikly. Pak už jen jednoduše stačí vystřihnout požadované kytičky (nesmíme zapomenout sloupnout krycí vrstvu), namočit je na chvilku do vlažné vody a pomocí pinzety přenést na razítko. Když máme na razítku pžipravenou kytičku, sundáme podklad, který se od kytičky krásně oddělí a naneseme jako razítko na nehet. Necháme chvilku zaschnout a zafixujeme vrchním lakem. Postup je opravdu jednoduchý a hlavně se nemusí nic čistit.. 

Spring is here so I've decided to switch to flower nails.. and I also kept these water decals in my drawer for quite a long time waiting for the right time to try them on. 

First, I painted my nails with Essence 81 so what? which is a blue/grey color. They I made a few white spots using a sponge to create a base for the flowers. Then all you have to do is chose your favorite flowers, cut them out and dip them into lukewarm water. Don't forget to peel off the covering layer from the decals first. Then you have to transfer them to you nails. I used tweezers and placed it on a stamper and stamped it onto my nails. Let it dry for a few seconds and fix it with a top coat. I like water decals because it is a quick and easy option and you don't have to clean up anything :). 











Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář :) / Thank you for your comment :)