Stránky

pátek 14. dubna 2017

26 Great Nail Art Ideas: Pastel to bold gradient with something on top


Ahoj, 

minule jsem psala o zajímavé výzvě, která právě probíhá na facebooku. Tahle výzva se mi vážně líbí, ale přišla mi škoda, že je to jen jednou za 14dní, a tak jsem trošku pátrala a našla ještě jednu super výzvu, která vykrývá ty další pátky, takže mám vlastně úkol na každý týden :) jupííí

Hi guys, 

I told you about an interesting FB nail art challenge that I decide to be a part of. I really like this challenge, so I tried to find something similar for the other weeks, since you have to post a nail art every 2 weeks. And I found it! Yey!!!






Zadáním tohoto týdne byla poslední dobou hodně oblíbená metoda, kterou se dá za pomocí houbičky na make-up a pár laků vytvořit úžasný nail art ve stylu ombré. Metoda je jednoduchá a rychlá, jediné mínus vidím v konečném začištění, čemuž ale můžeme pomoci buď použitím lepenky nebo speciálního latexového chrániče nehtové kůžičky. Zadání bylo od pastelové po výraznou a k Velikonocům podle mě patří žlutá, tak jsem si vybrala tři odstíny, které k sobě hezky ladí. 

Začneme tím, že si nehet nalakujeme bílou barvou a počkáme, až nám lak uschne. Potom na houbičku postupně naneseme barvy, které ve výsledku vytvoří ombré efekt. Potom už houbičku obtiskneme na nehet, jako bychom používali razítkovou metodu - z jedné strany na druhou. Postup je potřeba několikrát zopakovat, aby byly barvy pěkně syté. Když jsme s výsledkem spokojeni, můžeme zafixovat top coatem. Nakonec jsem ještě na nehet natiskla kuřátka a bylo hotovo. 

This weeks' theme is pastel to bold gradient with something on top. I personally like gradients. It is a quick and easy way how to make your nails look different. The only thing that bothers me a little is the messy finish :) I don't like the manipulation with tape or liquid latex, but it really helps to save your energy while cleaning up the manicure. I chose yellow for this manicure, since I think yellow is a good color for Easter manicure.

I started with a white base and then I applied one coat of the three yellow polishes I've chosen for this nail art. Now it's time to sponge the gradient onto your nail the same way as stamping - roll from one side to the other. I like to repeat the sponge stamping couple of times until I'm satisfied with the result. Then I clean up the polish on my skin and cuticle and apply a top coat. In the end, I stamped cute little chickens over the gradient and fixed it with top coat once more.  


Použila jsem / I used:

Rival de Loop young Gel Effect Duo - 03 cote d'azur - 2 vrstvy / 2 coats
Claire's 11829 Lovely - 2 vrstvy / 2 coats
China Glaze Sun Upon My Skin - 2 vrstvy / 2 coats
Sally Hansen X-treme wear 360 Mellow Yellow - 2 vrstvy / 2 coats
houbičku na make-up / make-up sponge
destičku Born Pretty BPL-025 / Born Pretty stamping plate BPL-025


Základní pomocníci / Basic helpers




na sluníčku  / picture taken in direct sunlight










Tady se můžete podívat, jak se s daným tématem poprali jiní. 

You can check out the others who are participating in this challenge here.











Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář :) / Thank you for your comment :)