Stránky

pátek 25. srpna 2017

Nail Crazies Unite: Sunflowers


Krásný den :)


a máme tu zase pátek a tentokrát slunečnicové nehty. Slunečnice mám moc ráda, hlavně jejich žlutooranžovou barvu. Což mě přivedlo na myšlenku, že vlastně žádný takový žlutooranžový lak nemám, přestože laků mám tolik, že už moc nevím, kde je skladovat :D Zachránil mě obchod modelaznehtu.cz, kde mají právě letní výprodej a ve slevě spoustu laků China Glaze, které mají opravdu úžasné barvy. Našla jsem tenhle odstín, který se mi přesně hodil do tématu. Celkem mě překvapilo, že i foťák zvládl tu nádhernou barvu zachytit věrohodně. Rovnou jsem taky použila novou destičku od Born Pretty s jemnými květinovými vzory. 


Happy sunny day everyone!

and here we have Friday again and this time with sunflower nails. I like sunflowers, especially their yellow-orange color. Which brought me the idea that I do not have such a yellow-orange shade in my expanding polish collection, even though I have so many lacquers that I do not know where to store them anymore :D I was saved by modelaznehtu.cz and their summer sale of China Glaze lacquers in all the amazing colors. I found this beautiful shade that works perfectly for this prompt. I was surprised that even the camera managed to capture that beautiful color quite well . I also used a new Born Pretty plate with fine floral patterns.



Použila jsem / I used:

China Glaze Sun Worshipper - 3 vrstvy / 3 coats
Golden Rose matte 12 - 1 vrstva / 1 coat
NaniNails razítkovací lak černý / NaniNails black stamping polish
BP-L067 destička / stamping plate



Image from bornprettystore.com









Tady se můžete podívat, jak se s daným tématem poprali jiní. 

You can check out the others who are participating in this challenge here.




2 komentáře:

  1. Tuhle destičku mám taky! Jinak strašně nádherné nehty, moc se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju mockrat :) Ja jsem na ty desticky uplne uhozena, porad kontroluji, jestli nemaji nove, a kdyz maji, tak se proste presvedcim, ze ji potrebuji :D

      Vymazat

Děkuji za komentář :) / Thank you for your comment :)